Nikolinu Ristović suprug ne pušta ni na trenutak samu

Foto: RTL

NIKOLINA RISTOVIĆ, nova voditeljica "X Factora Adria", na snimanje svoje prve emisije je došla u pratnji šminkera. Iako je prije nekoliko mjeseci rodila kćer Unu Sofiju, voditeljica tijekom trudnoće gotovo uopće nije dobila na težini, pa joj staru liniju nije bilo teško vratiti. U prvoj live emisiji showa pojavila se u uskoj haljini brenda "Herve Leger" i svojim izgledom oduševila gledatelje cijele regije.

Njen suprug Vidoje Ristović je očito svjestan kakvu ženu ima pored sebe, pa ni ne pomišlja da je dugo ostavlja samu. Tako ju je posjetio tijekom snimanja emisije i ostao u backstageu do samog kraja, brinući se da joj ništa ne nedostaje. Pazio je da ona u svakom trenutku ima uz sebe vodu ili lepezu dok stoji ispod vrućih reflektora, a bio je uz nju i ako joj zatrebaju zagrljaj ili poljubac.

No Ristović nije bio jedini partner na snimanju live emisije. Studio je posjetila i Jovana, supruga najstrožeg člana žirija Željka Joksimovića. Jovana je svom suprugu stalna podrška, a u izazovnoj plavoj haljini pokazala je savršenu figuru.

Par je nedavno bio u Dubaiju, gdje su proslavili njen rođendan, a srpski pjevač tamo je prvi put održao koncert, kojim je jako zadovoljan. U studiju su se pojavili preplanuli i nasmijani, a Željko je istaknuo da bi mu bez Jovanine podrške bilo teško donositi odluke u ovom showu. 

Pročitajte više