Njegova reakcija na osvajanje 8 milijuna funti oduševila je cijelu zemlju

Screenshot: YouTube

BRITANAC Phillip Dunning osvojio je gotovo osam milina funti na lutriji, a svoje sunarodnjake oduševio je neobičnom reakcijom na toliki novac

"Dražesno", bio je njegov komentar kad mu je službenik lutrije rekao koliki iznos je osvojio.

Dunning je telefonom nazvao Nacionalnu lutriju kako bi im rekao da je vlasnik dobitnog listića, a snimka razgovora ubrzo je objavljena. U njoj se čuje kako 44-godišnji zaposlenik u prehrambenoj industriji priznaje da je ostao bez riječi.

"To je.... nerealno. To je jedina riječ kojom to mogu opisati. Čini se poput sna", rekao je taj otac dvoje djece.

Vijest da je dobitnik javila mu je najbolja prijateljica njegove partnerice Gine, koja je svakog tjedna provjeravala i brojeve koje su oni odigrali.

 "Upali televizor, osvojio si jackpot", rekla mu je uzbuđena Sandra Easton. Dunning je prvo nazvao lutriju kako bi provjerio je li uistinu dobitnik, a sljedećeg se dana, kao i svakog dotad, pojavio na poslu u 4 sata ujutro, no ovog puta došao je dati otkaz. Isto je napravila i njegova partnerica, koja radi u istoj kompaniji, piše Daily Mail.

"Sačuvao sam listić u novčaniku i cijelo vrijeme sam provjeravao je li još uvijek tamo", rekao je. Otkrio je da će s dobivenim novcem kupiti novu kuću, a svoj stari automobil zamijenit će Aston Martinom. 

Pročitajte više