Od krumpira i "najgluplje ideje ikad" zarađuje 10.000 dolara mjesečno

Screenshot: YouTube

ALEX CRAIG, 24- godišnjak iz Teksasa, svakog mjeseca "okrene" deset tisuća dolara, a jedina ulaganja u njegov posao su vreća krumpira i vodootporni marker. Ako vam ništa nije jasno, ova bizarna ideja kojom se može solidno zaraditi očito vam nikad ne bi pala na pamet.

Alek naime u kuvertama šalje krumpire na kojima su ispisane personalizirane poruke. Papir više nije popularan, pa krumpir trpi sve, a na njemu se može nalaziti bilo kakva poruka, ovisno o željama osobe koja je želi poslati.

U ovu ideju nije vjerovala ni njegova djevojka, koja mu je rekla da je to "najgluplja ideja koju je ikad čula". Nasreću ili nažalost, on nije odustao, a samo od prve pošiljke krumpir-poruka zaradio je dvije tisuće dolara. Poruku na krumpiru Alex naplaćuje između osam i deset dolara.

"Svi koji posustaju zbog sumnje u sebe imaju veliki problem. Kad prestanete sumnjati, moći ćete napraviti nešto veliko", mudro je poručio Alex.

Koliko znamo, u Hrvatskoj se još ne može poslati poruka na krumpiru, pa možete biti prvi koji će ponuditi ovu uslugu. Ako imate kilogram krumpira i marker, već sad možete početi primati želje.

Pročitajte više