Baby Lasagna o vjeri: Moguće da je ovo teško pucanje u nogu, ali ja ne mogu drugačije

Foto: Matija Habljak/Pixsell

"LAKO je moguće da je ovo teško pucanje u nogu, ali ja ne mogu drugačije", rekao je Baby Lasagna komentirajući u emisiji Road to Eurosong Josipa Bošnjaka kako će eurovizijska publika reagirati na njegove izjave o vjeri.

"Moraš reći ono u što vjeruješ", dodao je i priznao da mu je to bilo malo strašno.

"I dalje je tu strah. Znaš, ono, mi dođemo tu na pretpartyje, jedemo svi skupa i ja se križam ono prije jela. (...) To je moje uvjerenje za koje ja mislim da je istinito i ne bih mogao spavati da ga skrivam, da lažem, da se izvlačim... To je ono što mi je u životu crno na bijelo", opisao je.

"U katoličanstvu Isus kaže: 'Ljubi sve, svakoga, svog neprijatelja', i onda izađe mali Nemo i Hrvati ga nazivaju spodobom", dodao je. Hrvatski predstavnik na Eurosongu često je isticao da mu je vjera jako važna. 

Godinama čita Bibliju i ide na misu

Baby Lasagna je u ranijim intervjuima otkrio da već nekoliko godina redovno čita Bibliju i ide na misu. Obraćenje mu se, kaže, dogodilo nakon teškog životnog perioda.

"Nisam mogao boraviti s ljudima i bježao sam u izolaciju svog stana. Osjećao sam pritisak, kao da se moje srce nalazi u tuđoj šaci koja ga nemilosrdno stišće. Pratili su me umor i očaj", rekao je.

"U jednom trenutku tama je postala neizdrživa. Nazvao sam tatu koji je točno znao što mi je potrebno. Odveo me k prijatelju svećeniku na razgovor. Nakon susreta s njim tama je polako počela nestajati, a njeno mjesto zauzimali su sreća i osjećaj ispunjenosti", dodao je.

Pročitajte više