Odlučila je pogledati 40 sati "Igre prijestolja" u jednom potezu i pritom se snimati: Završilo je katastrofalno

Screenshot: Vice/Video

SVI SU pričali o tome, pa je i ona odlučila pridružiti se gomili koja nestrpljivo guta svaku novu epizodu "najpopularnije HBO-ove serije ikada", "Game of Thrones". "Dolazila je zima, dani su postali kraći i hladniji, pa sam provodila najviše slobodnog vremena uz TV, kao i svi. I onda je došla na red ta serija, svi su o njoj pričali, pa sam na kraju i ja odlučila vidjeti o čemu se tu radi.

Ali - zapravo sam odlučila snimati samu sebe dok gledam tu seriju, i to u jednom potezu. A to je, otprilike, 41 sat....", priča Viceova Allie Conti, te nastavlja: "Nakon 25 sati serije postala sam potpuno prazna verzija nekadašnje sebe. Potpuno opsjednuta. Otuđena. Ljudi su dolazili i odlazili, nisam baš previše doživljavala vanjski svijet. A onda je došlo to vjenčanje.

The Red Wedding. To je možda čak najintenzivnija stvar koju sam ikada doživjela na TV-u. Vrištala sam... Tu sam totalno pukla. Nisam mogla spavati. Krenula je četvrta sezona, ali sad je bilo previše. Gledala sam u ekran, ali isto sam tako mogla buljiti i u zid. U nekom sam trenutku zaspala i probudila se nakon 11 sati. Vani je bilo sunce. Poželjela sam izaći i to je bilo to. Ludilo je završilo".

Pročitajte više