Oscar Pistorius ima novu curu, objavljene snimke na kojima puca iz pištolja kojim je ubio Reevu Steenkamp

Screenshot: SkyNews, Foto: Facebook

OSCAR PISTORIUS navodno ima novu ljubav: u vezi je sa studenticom Leahom Skye Malan, koju je upoznao u prosincu  u Mozambiku dok je ona tamo bila na odmoru sa svojom obitelji.

Ova 19-godišnjakinja prva je djevojka 27-godišnjeg paraolimpijca otkad je on u svojoj kući prošle godine upucao Reevu Steenkamp, tadašnju odabranicu. Pistorius trenutno čeka nastavak suđenja, a Malan mu je prava podrška, piše The Sun.

Neimenovani izvor za tabloid je kazao: "Čini se da su ozbiljno zagrijani jedan za drugoga. Pomogla mu je u trenucima kad mu je bilo teško i upoznala ga sa svojom obitelji. Oni su ga prihvatili". Njezin otac Andre mogao bi se čak i pojaviti na suđenju koje počinje u ponedjeljak.

Ona je u međuvremenu izbrisala sve profile sa društvenih mreža, ali ne prije nego što su mediji uspjeli poskidati nekoliko fotografija.



Inače, ova vijest stigla je netom nakon što se na internetu pojavio video i fotografije na kojima je prikazano kako Pistorius vježba gađanje iz puške, ali i pištolja kojim je ubio svoju djevojku, nekoliko mjeseci prije što se nesretni događaj zbio.

Pročitajte više