Ovo su najljepše lokacije u Hrvatskoj po izboru CNN-a!

Screenshot: CNN/Hina

AMERIKANCI nastavljaju s promidžbom Hrvatske.

Brojnim drugim velikim medijima, kao što su Huffington Post, BuzzFeed ili Lonely Planet sad se tako pridružio i CNN, koji je također skorašnju premijeru "Igre prijestolja" iskoristio kako bi svojim čitateljima predstavio sve ljepote naše zemlje.

U suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom (HTZ) portal američke news kuće CNN.com tako je na naslovnici podrubrike Travel (putovanja) objavio je fotogaleriju "20 najljepših mjesta Hrvatske“, izvijestili su danas iz Glavnog ureda HTZ-a.

Ipak, u ovom slučaju Amerikanci pišu da posjetitelj treba "zaboraviti na 'Igru prijestolja'" i prepustiti se ljepotama zemlje bez srednjovjekovnog oružja i spletkarenja, a na popisu su se našli
Nacionalni park Sjeverni Velebit, svjetionik Veli Rat, Trakošćan, Erdut, Motovun, Plitvice, zadarski Pozdrav Suncu, pulska Arena, Zlatni rat, dubrovačke zidine, Rovinj, zagrebački HNK, Feštinsko kraljevstvo, kutjevački vinski podrumi, Trogir, karlovački Dubovac, katedrala sv. Duje, Kopački rit, Osijek i katedrala sv. Jakova u Šibeniku. Galeriju pogledajte ovdje.
 

Pročitajte više