PlayOne, Barbara Tucker i DJ Q predstavljaju novi singl "We Are Not Alone"

Foto: Press

NAKON što je godinu počelo velikim uspjehom, sudjelujući u humanitarnom projektu za beskućnike "We Can Heal" svojim remiksom naslovne pjesme, koja je uključena na prvo izdanje B Star Music Groupa i Quantize Recordingsa, zajedno s remiksevima Frankieja Knucklesa & Erica Kuppera DJ-a Spena & Garyja Hudginsa te Rhemija, produkcijski dvojac PlayOne (Darko Juranović "D'Knock" i DJ Fresh Jay) nastavlja istim putem.

Budući da njihova dugogodišnja suradnica, house diva Barbara Tucker, stoji iza spomenutog projekta i upoznala ih je s kremom njujorške house scene, PlayOne nastavlja uspješnu suradnju. Ovaj put timu se pridružio Barbarin suradnik DJ Q pa su svi zajedno napravili novi singl: PlayOne & Barb & Q predstavljaju "We Are Not Alone".

Pjesmu su napisali D'Knock, DJ Fresh Jay, Barbara Tucker, DJ Q i nova suradnica labela Liveinthemix, Jelena Majić, producirali su je DJ Fresh Jay i D'Knock, a koproducent je Kosta Radman. DJ Fresh Jay i D'Knock najavljuju: "Pjesma je kombinacija originalnog soul načina pjevanja i elemenata suvremene elektronske produkcije, koja spaja duhove nove i stare škole. Najveći svjetski izdavači već su se zainteresirali za pjesmu, radijska promocija počine ovih dana, a pripremamo i glazbeni video".

PlayOne nastavlja s koncertnom turnejom, novim gažama, uključujući nastupe na Ibizi, i najavljuje vruće koncertno ljeto.

Pročitajte više