Poznati BBC-jev voditelj izvještavat će s Fresh Island Festivala

Foto: Press

S NASTUPA svjetskih hip hop velikana Ricka Rossa, DMX-a, Pushe T-ja, Method Mana & Redmana na glavnim pozornicama Fresh Island Festivala izvještavat će poznati radijski voditelj s BBC-ja, Tim Westwood.

U Novalju će tako iz Velike Britanije doći jedno od najzvučnijih radijskih imena, Tim Westwood, koji će u pratnji TV i radio ekipe izvještavati s festivala. Tako će se Fresh Island Festival prezentirati pred milijunskim auditorijem slušatelja i gledatelja Tim Westwood TV-a, čiji YouTube kanal broji preko 190 milijuna pogleda. Kao službeni reporter i domaćin ovogodišnjeg izdanja Fresh Island Festivala, Tim će zasvirati kao DJ i to na večer otvorenja festivala 23. srpnja, uoči nastupa Ricka Rossa te dan nakon, 24. srpnja na ekskluzivnom Sunset Boat Partyju.

Tim Westwood u sklopu svojih radijskih emisija na BBC Radiju 1, 1Xtrate Capital Xtra ugostio je najveće pop i hip hop zvijezde današnjice kao što su Rihanna, Jay-Z, Beyonce, Kanye West, Drake i Nicki Minaj. Dobitnik je mnogih prestižnih glazbenih nagrada za najboljeg radijskog voditelja, najboljeg europskog DJ-a, dok je njegov TV show PIMP MY RIDE UK jedan od najgledanijih MTV-jevih showova svih vremena.

Fresh Island Festival otvorit će svoja vrata za sve posjetitelje već 22. srpnja s Welcome Partyjem u klubu Kalypso. Od 23. do 25. srpnja treće izdanje ovog jedinstvenog internacionalnog festivala odvijat će se na četiri pozornice klubova Papaya u Aquarius, uz dnevne after beach i noćne partyje, ekskluzivne Sunset Boat Partyje rezervirane za 24 i 25. srpnja od 17 sati, VIP Pool Party na bazenima hotela Luna 24. srpnja. Festivalski raspored i timeline dostupni su ovdje.

Trodnevne festivalske ulaznice po cijeni od 418 kuna za ex Yu i 599 kn Worldwide dostupne su ovdje.

Više informacija potražite na www.fresh-island.org i www.adriadancecamp.eu.

Pročitajte više