Prijatelji iz djetinjstva uskoro će se vjenčati nakon što je jedan od njih postao žena

Foto: Twitter

DVOJICA prijatelja koji su djetinjstvo proveli zajedno igrajući nogomet i Playstation uskoro će se vjenčati nakon što je jedan od njih imao operaciju spola.

Fay Purdham i Christopher Dodd iz Middlesbrougha bili su nerazdvojni u dječačkim godinama, kad se Fay zvala Kevin. Kroz tinejdžersku dob nisu bili u kontaktu, a Fay je tad počela svoju transformaciju u ženu. Ponovo su se sreli na Christopherov 21. rođendan i tad shvatili da su jedno drugom privlačni.

24-godišnji Christian kazao je za The Sun: "Kad sam ponovo vidio Fay, bio sam osupnut koliko je lijepa i odmah sam pao na nju. Trebalo mi je neko vrijeme da procesuiram činjenicu da je ona nekoć bila moj najbolji prijatelj Kevin, ali nikad ju nisam doživljavao nikako drukčije nego kao prekrasnu ženu".

Njegova odabranica, 27-godišnja Fay, dodala je: "Izrastao je u zgodnog mladića i vrlo me privlačio od početka - a imala sam osjećaj i da se ja njemu sviđam. Sjeli smo porazgovarati o starim danima i odjednom me poljubio".

Kao dijete Fay je shvatila da je zbunjena oko svoje seksualnosti jer nije osjećala da je "gay" prava etiketa za nju. Nakon što je sredila svoje emocije, shvatila je da je transrodna osoba i hormone je počela piti sa 16 godina.

Nakon što su u vezi tri godine, sad planiraju vjenčanje i obitelj.

 

Pročitajte više