Seksi Modelsica: Anastazija pozirala za novo izdanje magazina The Men



USUSRET ljetnim Olimpijskim igrama novi broj magazina The Men posvećen je ovom, najvećem svjetskom sportskom natjecanju. U broju koji možete potražiti na svim kioscima predsjednik HOO-a Zlatko Mateša najavljuje ljetne Olimpijske igre u Londonu, no nije želio odgovoriti hoće li se u listopadu ove godine ponovo kandidirati za tu funkciju. Iako nije želio prognozirati tko bi se od naših 108 sportaša iz Londona mogao vratiti s olimpijskim medaljama, Mateša vjeruje kako će to odličje Sandri Perković promaknuti samo ako se ne probudi na vrijeme za natjecanje.

Ne propustite ni intervju s pročelnikom katedre za psihijatriju i psihološku medicinu na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, Mirom Jakovljevićem koji našu političku scenu dijagnosticira kao sve češće narcističku. Prilog The Men magazina Sport United, uz reportažu s treninga nove atletske zvijezde Sandre Perković, donosi i kompletan raspored svih nastupa naših olimpijaca na igrama u Londonu.

Naslovnicu krasi beogradski model i pjevačica Anastasija, članica tročlanog ženskog sastava Models. Više o Anastasiji doznat ćete na stranicama Ars Erotike magazina The Men. Na svim kioscima po cijeni od 14,90 kuna.

Pročitajte više