Severinin menadžer demantirao natpise o izvansudskoj nagodbi: Protiv Milanove glasnogovornice podnosimo krivičnu prijavu

Foto: Jurica Sertić

BITKA između Severine i Milana Popovića za skrbništvo nad sinom Aleksandrom mogla bi uskoro doći svom kraju.

Prema pisanju srpskog Informera, Severina namjerava povući tužbu protiv Milana Popovića te će se pokušati s njim nagoditi izvansudskim putem. Ona je navodno shvatila kako su joj šanse da pobjedi u parnici dosta male, a osjeća se i prevareno od strane svog odvjetničkog tima koji ju je uvjeravao da će dobiti proces. Umjesto 10.000 eura, koliko je sve donedavno iznosila alimentacija, maleni Aleksandar će po novoj odluci suda od oca dobivati 1000 eura, piše Informer.

Izvori novina tvrde da pjevačica planira pristati na Milanovu prvotnu ponudu: odštetu od 800.000 eura i mjesečnu alimentaciju u iznosu od 10.000 eura. Milanovi prijatelji, pak, govore kako je ona na njegov račun iznijela previše uvreda da bi joj on tek tako oprostio.

On je, pak, vrlo zadovoljan odlukom suda prema kojoj Aleksandra može viđati vikendom u Zagrebu, što je privremena mjera do sljedećeg ročišta u prosincu. Osim toga, Milan Popović sa svojim odvjetničkim timom radi i na dobivanju dozvole kako bi Aleksandra mogao voditi i preko hrvatske granice.

"Milan Popović niti njegov odvjetnički tim nisu dobili nikakav službeni upit od strane Severine i njene odvjetnice Jadranke Sloković u vezi eventualnog izvansudskog dogovora", rekla nam je glasnogovornica Milana Popovića.

Severinin menadžer Tomislav Petrović cijelu nam je priču demantirao. "Nije istina da je Severina nezadovoljna sudskim odlukama i svojim odvjetnicima, kako je to napisala glasnogovornica Milana Popovića, Tatjana Vojtehovski, a te je informacije objavio Blic. Isto tako, određivanje alimentacije još uopće nije došlo na red pa bih demantirao i te laži. Nije istina niti da Severina želi postići izvansudsku nagodbu. Severina je sa svim odlukama koje su donesene prezadovoljna, jer su sve odluke donesene u interesu djeteta. I dalje stojim kod navoda da ne postoji Severinin ovjereni potpis i pristanak za izdavanje srpske putovnice Aleksandru, pa je samim time ta putovnica izrađena nelegalno i u lošoj namjeri. Ne znam čemu medijski pritisak od strane Milana Popovića i Tatjane Vojtehovski jer to razvlačenje po medijima svakako nije u interesu djeteta. Ovim putem apeliram na medije da u ovom slučaju poštuju privatnost i odluku suda o tajnosti postupka. Zbog informacija s ročišta koje je Tatjana Vojtehovski davala medijima o uvjetima viđanja djeteta, protiv nje će se podići krivična prijava zbog kršenja tajnosti postupka", rekao nam je Tomislav Petrović.

Pročitajte više