Srednjoškolci se hvataju za slamke: Tinejdžer započeo popularan (i poprilično besmislen) trend na Twitteru

Foto: Twitter

SREDNJOŠKOLCI koji se žele riješiti završnih ispita trebali bi pročitati priču Andrewa Muenninka iz Texasa koji zahvaljujući svom važnom cilju započeo popularni trend i završio u brojnim američkim medijima.

ABC News donosi priču o tinejdžeru koji sa svojom profesoricom likovnog sklopio dogovor, a ona je pristala odustati od završnog ispita ako Andrew skupi 15 tisuća retweetova.

Retweetove mora skupiti do 23. svibnja u 12 sati, a dosad ih je skupio preko 14 tisuća.

To je pokrenulo trend među američkim srednjoškolcima koji su odlučili slijediti njegov primjer, a diljem SAD-a pojavile su se slične grupe prepune učenika koji se pokušavaju riješiti se ispita na ovaj način.

Nažalost, predstavnici iz srednje škole koju pohađa Andrew poslali su priopćenje medijima i objasnili o čemu je riječ: "Razočarani smo činjenicom da ABC News nije do kraja istražio ovu priču. Naime, učenici srednje škole Round Rock krajem ovog mjeseca ipak će polagati završni ispit".

To nije obeshrabrilo Andrewa koji i dalje nastavlja s prikupljanjem retweetova (nedostaje mu manje od 300 retweetova), a kako će se sve završiti, vidjet ćemo krajem mjeseca.

Pročitajte više