Tatjana Jurić zbog statusa na Facebooku dobiva prijetnje smrću

Foto: Facebook

POZNATA televizijska i radijska voditeljica ovih se dana ponovno našla u problemima zbog stava o ulozi dijaspore u izboru Kolinde Grabar Kitarović koji je iznijela na svom profilu na Facebooku.

Međutim, ovog se puta nije radilo o pukom neslaganju neistomišljenika ili vulgarnim desničarskim ispadima već ozbiljnim prijetnjama smrću od kojih je dio završio u komentarima statusa koji je Tatjana naknadno izbrisala, a dio je pristigao u inbox.

Naravno, cijeli je slučaj prijavljen policiji, a Tatjana nam je samo kratko rekla da će nam cijeli slučaj komentirati nešto kasnije.

"Jutro svima! Neću više ovdje ovako virtualno raspravljati na ovu temu, osobito ne nakon što sam u inbox dobila ozbiljne prijetnje i to upravo isključivih ljudi koji letimice nešto pročitaju, osobito posredstvom medija, i onda si Pedro koji visi", napisala je Tatjana još 13. siječnja i zaključila: "Riječ je o osobnom mišljenju za koje sam zabunom mislila da ga smijem reći na glas. Poruke u mom inboxu pokazuju suprotno".

Podsjetimo, Tatjana je u svom statusu napisala: "Uz ovakvu ljevicu, što će ti desnica... Bilo kako bilo, odoh na spavanje. I to sve zbog gospođe u najbližoj nam dijaspori koja je glasovala 'da bi imala višu penziju iz HR'. Neka mi se slobodno javi pa da idući mjesec umjesto mene plati sva moja davanja u državni proračun RH.

Iz ove se države jedino treba iseliti u dijasporu i svakih se nekoliko godina dobro zaj... u ime matice zemlje. Prvoj HR predsjednici u duhu demokracije, čestitam! Sad idem spavati da se mogu na vrijeme dignuti za posao. Mora se pošteno zaraditi honorar. Da bi gospođa u dijaspori imala višu penziju".

Pročitajte više