"Tko si ti uopće?": Keith Richards oprao Justina Biebera

Foto: Guliver Image/Getty Images

VEĆINA ljudi s pristupom internetu prepoznaje Justina Biebera.

Ali, to ne uključuje i legendarnog Keitha Richardsa koji je odbrusio mladom pjevaču prilikom slučajnog susreta, prenosi Daily Mail. 71-godišnji gitarist Stonesa i 20-godišnja kanadska pop senzacija susreli su se za Novu godinu na otočju Turks i Caicos, a Richards pritom nije znao Bieberovo ime i još ga je nazvao "wannabejem".

Prema izvješću standardno neimenovanog izvora Bieber je ušao u bar i Richards ga je odmah primijetio. "Bio je tamo neki stari tip koji je trusio pića i koji je Bieberu rekao: 'Tko si jebeno ti?'", kazao je izvor. A kad mu je Bieber odgovorio: "Ne znam, a tko si jebeno ti?", britanskom je rokeru "postalo zabavno" te je nakon toga kazao: "Muško si, poštujem to" i navodno ga pozvao da zajedno popiju piće.

Kad je Bieber shvatio da je taj "stari tip" Keith Richards, navodno je kazao: "Oh sranje. To je on?" i pokušao se s njim "sprijateljiti", ali Richards "nije bio impresioniran" te mu je odbrusio: "Da razjasnimo jednu stvar. Ti si wannabe".

Ipak, nakon toga su razmijenili brojeve telefona.

Teško da ćemo saznati je li se ovaj susret ikad stvarno dogodio, ali čini se da ove priče "neimenovanih izvora" o stranim zvijezdama postaju sve bizarnije.

Pročitajte više