Ultimativne "frendice za plažu": 10 slavnih komada koje bismo rado poveli na plažu

PAKLENE vrućine navele su nas na maštanje o godišnjem odmoru, a samim time i o savršenoj curi koju bismo voljeli povesti sa sobom. Budući da mašta ne poznaje granice, tu su se našle neke od najzamamnijih celebrity cura, koje bi, uz hladnu pivu i sunčane naočale, bile savršeno društvo na plaži.

1. Adriana Lima

Zanosna Adriana Lima savršen je spoj nevinog lica i seksi tijela kojeg bi svaki frajer volio vidjeti na ručniku pored sebe, a s obzirom na to da se zaljubila u našeg susjeda Marka Jarića, možemo maštati da joj se balkanski frajeri baš sviđaju i da kod nje imamo šanse.



2. Megan Fox


Uz opasnu Megan Fox dolaze i vruće avanture pa smo sigurni da bi se, od lijenog izležavanja, odlazak na plažu s ovom curom u samo nekoliko sekundi pretvorio u pravu avanturu.



3. Kate Upton

Našu omiljenu Katicu nikako nismo mogli zaobići jer izgleda kao da je izašla iz laboratorija nekog ludog napaljenog znanstvenika. Pune grudi - tu, lijepa guza - tu, plava kosa - tu, duge noge... trebamo li i dalje nabrajati?



4. Jessica Alba

Prekrasna Jessica uvijek je aktivna: obožava sportove, igre u vodi i zdrav život pa bi nakon desetak dana skakutanja po plaži, osim seksi komada za kojim se svi okreću, imali i barem malo manji trbuh.



5. Christina Milian


"Ona je bomba!", rekao bi jedan naš poznati reper i imao bi pravo. Prekrasna Christina uz savršeno tijelo kakvo se viđa samo u hip hop spotovima ima i prekrasan glas pa bi uz izležavanje na pijesku bila i idealan partner za večernja druženja s ekipom na plaži.



6. Miranda Kerr

Prekrasna ženica Orlanda Blooma ima sve što jednoj "frendici s plaže treba": savršeno tijelo, vrckavu narav i sladak osmijeh.



7. Jessica Biel

Često proglašavana celebrity curom s jednim od najboljih tijela u Hollywoodu, Jessica je uspjela zavesti ženskaroša Justina Timberlakea pa kako ne bi i nas?



8. Cheryl Cole

Seksi Britanka na prvu izgleda sasvim nevino, no njezine otkačene tetovaže pokazuju njezinu divlju narav i strast kojoj bi rijetko tko mogao odoljeti.



9. Kelly Brook

Savršena ljepotica nevjerojatnih proporcija davno je prešla tridesetu, no još uvijek se može mjeriti s vrhunskim komadima na plaži koji su i desetak godina mlađi od nje.



10. Rihanna

Uz divlju Rihannu dobar provod je zagarantiran, a sudeći prema njezinim fotkama na Twitteru, pretpostavljamo da bi izgledao ovako: red kupanja, red cuganja, malo seksa, pa opet red cuganja, red plesanja...

Pročitajte više