Video - Hari Mata Hari i Haris Džinović: Družimo se već 25 godina i idemo skupa po "kafanama"

NAKON nekoliko godina Hari Mata Hari i Haris Džinović nastupit će u Zagrebu i to zajedno. Naime, 1. ožujka u Košarkaškoj dvorani Dražena Petrovića zapjevat će na, kako su nam rekli, jednom netipičnom koncertu. U intervjuu za Index, snimljenom u zagrebačkom Green Goldu, otkrili su nam kako su još davno počeli surađivati te kako je došlo do ovog zajedničkog koncerta. "Družimo se već 25 godina, do suradnje je došlo davno. Družimo se privatno, idemo zajedno po `kafanama`, izletima i morima. Što drugo da radimo osim da pjevamo", komentirao je Haris Džinović.

Budući da je Harisu Džinoviću nekoliko koncerata otkazano u Zagrebu tijekom prošle dvije godine, u šali je izjavio kako se nada da će se ovaj koncert ipak održati te da posjetitelji neće požaliti što su došli.


Hari Mata Hari o Nini Badrić i Eurosongu: Perfektno pjeva, po mom mišljenju najbolje na ovim prostorima i taj glas neće proći nezapaženo


 S Harijem Mata Harijem, koji je 2006. godine nastupao na Eurosongu, a surađivao je i s našom glazbenicom Ninom Badrić na pjesmi "Ne mogu ti reći što je tuga", porazgovarali smo i o temi Eurosonga. Hari smatra da je naša Nina jedna jako kvalitetna glazbenica i ne sumnja u njen uspjeh, ali misli da će konkurencija s Balkana ove godine biti dosta jaka.
"Eurosong je turbulentna manifestacija. Netko tko se u prvoj fazi čini kao favorit, ispadne u prvom krugu. Što se Nine tiče, perfektno pjeva, po mom mišljenju najbolje na ovim prostorima i taj glas neće proći nezapaženo i ako je ta pjesma imalo dobra mislim da će ona biti jedan od favorita. Možda sam malo subjektivan jer sam surađivao s njom", rekao je Hari na što je Haris dodao da misli kako Hari nije subjektivan te je komentirao: "Mislim da Eurosong više nema težinu kao ranije, ipak, to je europska manifestacija i gleda je dosta ljudi u Europi i svijetu pa mislim da je prestižno sudjelovati".

Hari je pak prokomentirao i odlazak Ramba Amadeusa na Eurosong, a kojeg smatra vrlo talentiranim izvođačem. "Uvijek na Eurosongu budu izvođači s izrazito dobrim glasom, izrazito dobrim pjesmama i zabavljači. Rambo je zabavljač, zna se. I to dobar zabavljač, jedan od najboljih s ovih prostora". Što su nam pjevači još otkrili, pogledajte u videu.

Pročitajte više