Vojvotkinja Kate ljutita na svoju opuštenu sestricu Pippu Middleton



NEKOLIKO dana nakon što su se mediji raspisali o skandalu u Parizu koji je uključivao Pippu Middleton, njenog prijatelja Arthura de Soultraita te plastični pištolj, strani mediji sad pišu o novom Pippinom neprihvatljivom ponašanju.

Naime, kako joj je sestra postala članicom britanske kraljevske obitelji, tamošnji mediji smatraju kako nije prikladno da se Pippa druži s problematičnim ljudima. Ipak, upravo na rođendanskoj proslavi zbog koje je i bila u Parizu, Pippa je viđena u zagrljaju poznatog francuskoj plejboja Antoinea de Tavernosta. "Ljubila se s njim, u petak navečer su čak izgledali kao cura i dečko, ali sljedeći dan je sve već izgledalo kao da se između njih nikad ništa nije dogodilo jer je za Antoinea to bila samo još jedna zabava", izjavio je bliski izvor za britanske medije.

Sada izvori iz kraljevske palače tvrde kako je Kate izjavila da se srami postupaka svoje sestre te je srdita jer ne može držati kontrolu nad njom. Osim posljednjih javnih ispada i ljubovanja s plejbojem, Kate je užasno razljutio i ugovor za biografsku knjigu koji je Pippa potpisala, piše stranica Gather.com.

Pročitajte više