Baka Prase požalio se na troškove: 14.000 eura svakog prvog u mjesecu

Foto/Screenshot: Instagram

SRPSKI youtuber Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, nakon priča o bankrotu objavio je story na Instagramu u kojem se požalio na troškove, odnosno iznos koji svakog mjeseca isplaćuje zaposlenicima. 

"Plaće i troškovi, 14.000 eura svakog prvog u mjesecu", napisao je u storyju, u kojem je pokazao gotovinu na stolu. 

Podsjetimo, nakon što je objavio da prodaje nekoliko automobila, pojavile su se glasine da je youtuber u problemima zbog kockanja, ali i da je dugove navodno izmislio u suradnji s partnerima i prijateljima kako bi zaradio još više novca te da je zbog problema s novcem prekinuo s djevojkom Anjom Blagojević.  

Prekinuo glasine o bankrotu 

Baka Prase nakon toga se oglasio i otkrio kako je desetke tisuća eura dao djeci i ugroženim obiteljima. Između ostalog, objasnio je da je novac darovao djevojčici Angelini, koja ima zdravstvenih problema od rođenja.  

"Istina je da sam potrošio 200.000 eura, ali, na žalost svih hejtera, to nije dovoljno da propadnem. Nisam pukao sve pare, ne prodajem aute, nisam se posvađao s prijateljima i nisam prekinuo s Anjom. Pored toga što sam htio dići hajp, htio sam vidjeti kako će ljudi reagirati, tko će se radovati mojoj nesreći, a tko će mi htjeti pomoći", objasnio je youtuber. 

Pročitajte više