Yammat FM krenuo s emitiranjem, slušatelji oduševljeni

Foto: Facebook

KAO ŠTO je i najavljeno, Yammat FM jutros u 7 sati započeo je s emitiranjem programa, a prve osobe koje su slušatelji mogli čuti u eteru bili su pokretači stanice Milan Peh i Siniša Švec.

Sudeći prema reakcijama na Facebooku, slušatelji su na 102,5 pronašli ono što je nedostajalo - dobru glazbu, kvalitetan program i profesionalce s dugim stažem koji znaju svoj posao.

"Ne sjećam se kad sam se zadnji put smijala slušajući radio u autu ujutro", "Hrvatski glazbeni preporod....napokon", "Chemical Brothersi u 9 ujutro? o kak vas volim!", "Koji ste vi carevi. Vozim se na posao ujutro, vani neredi. Slušam radio (neki drugi) i sjetim se da danas kreće Yammat FM s emitiranjem. Prebacim na 102,5 i pras u glavu - 'Hey boy, Hey girl' od Chemical Brothersa!! Ujutro. Na radiju. U Zagrebu. Ludnica! Hvala vam i slušamo se" i "U Zagrebu opet nakon dugog vremena imamo radijsku raznolikost! I stanicu koja ima šansu neke nove generacije iznova zainteresirati za čaroliju radija. Bilo je predobro jutros ponovno čuti Peha i Šveca i naravno u eteru je opet, među ostalim 'neprofitabilnim' muzičarima, i lokalnim džuboksima nepoznati Morrissey", samo su neki od komentara koje su slušatelji ostavili na Facebooku.

Iako se radio emitira na području grada Zagreba, slušatelji su zahvaljujući streamu poslušali radio i u ostatku Hrvatske i čestitke i iz drugih gradova, ali i inozemstva.

Uglavnom, novi projekt starih "stojediničara" odlično je započeo.

 

Pročitajte više