Zbog želje da postane glumica, izgubila je 38 kilograma

Foto: Twitter

KADA je bila najdeblja, Bryn Berg težila je 104 kilograma. Tada je imala 36 godina, a dnevno je unosila približno 5000 kalorija.

Najveći dio njezine ishrane činila je brza i nezdrava hrana, a najčešće je jela na radnom mjestu gdje je provodila i preko osam sati. 

"Za doručak bih pojela veliku mliječnu čokoladu i nekoliko peciva, nakon čega bih redovito jela još slatkiša, a večera mi je gotovo uvijek uključivala brzu hranu, najčešće pizzu", kazala je
Berg za Huffington Post.

S godinama je nakupila suvišne kilograme koji su polako, ali sigurno počeli utjecati na njezin život, zbog čega se povukla u sebe i zaboravila na vlastite snove o glumačkoj karijeri.

Napokon, početkom 2010. godine, odlučila je drastično promijeniti svoje životne navike, nadajući se da će tako biti barem korak bliže tome da jednog dana postane glumica.

U listopadu iste godine, zahvaljujući napornom vježbanju, smršavjela je čak 33 kilograma.

"Prestala sam trovati vlastito tijelo. Danas uživam pričati o tome kako je redovito vježbanje promijenilo moj život. Iako se to dogodilo kasnije nego je trebalo, danas sam fizički zdrava osoba, zadovoljna sobom. Naporni treninzi, joga i meni najdraža zumba, zamijenili su brzu hranu i postali moja nova ovisnost", ponosno je otkrila Berg, koja danas teži 66 kilograma.

S gubitkom kilograma, poraslo je i njeno samopouzdanje te trenutno radi na nekoliko filmskih projekata.



 

Pročitajte više