Žena ga tjerala da ide na posao, a njemu se nije dalo pa je lažirao provalu

Screenshot: CBS Tampa

NEKI ljudi stvarno ne vole svoj posao.

31-godišnji Dwayne A. Yeager iz SAD-a odlučio je lažirati provalu u svom domu i tako izbjeći odlazak na posao. Nazvao je policiju oko sedam ujutro kako bi prijavio provalu.

"Moja vrata su otvorena, prozori na sobi mog sina također. TV mi je na podu", ispričao je Yeager u pozivu. Službenik ga je pitao je li vidio nešto sumnjivo, a on je spremno odgovorio: "Na uglu, baš kada sam prišao kući, bijela Honda Civic je bila na odlasku."

Kada je policija stigla u njegovu kuću primijetili su nered, ali nisu otkrili znakove nasilnog ulaska. Pričali su sa susjedima koji su vidjeli Yeagera kako sam otvara vrata i prozore. Nitko nije vidio sumnjivo vozilo koje im je opisao u pozivu.

Kada ga je policija suočila s ovim informacijama, priznao je da je lažirao provalu kako bi izbjegao odlazak na posao. "Žena ga je tjerala da ide na posao, a on nije želio ići", piše je u policijskom izvješću.

Rekao im je da nije mislio kako zbog ovoga može završiti u zatvoru. Na njegovo iznenađenje, uhićen je i optužen za davanje lažnih informacija policiji.
 

Pročitajte više