Žena koja je tužila Johnnyja Deppa zbog njegovih nasilnih zaštitara: Skinuli su mi hlače!



JOŠ PROŠLE godine 52-godišnja Robyn Ecker požalila se medijima na neprihvatljivo ponašanje tjelohranitelja glumca Johnnyja Deppa koji su je ozlijedili prilikom koncerta Iggyja Popa u Los Angelesu te protiv njih podigla tužbu.

Naime, Robyn je osoba s invaliditetom, a kako za takve osobe nije osiguran prostor na koncertu, Robyn je bila smještena u VIP dijelu dvorane. Tijekom koncerta Robyn se navodno previše približila Deppovu stolu te ju je stoga jedan zaštitar bacio na pod i stavio joj ruke iza leđa. Nakon toga je potresena sa suprugom napustila glazbenu dvoranu i završila u bolnici.

Međutim, kako se parnica napokon našla u procesu, u medije su došle i nove informacije. Prema iskazu koji je Robyn dala, osim što su je srušili na pod, zaštitari su joj i skinuli hlače. "Nisu mi dali da prođem do svog sjedala. Srušili su me na pod i vukli me pa su mi tako skinuli hlače sa stražnjice! Osramotili su me pred svima", izjavila je te dodala kako su joj čak ukrali i mobitel.

Robyn, koja boluje od koštane bolesti, također tvrdi kako su je zaštitari pretukli te tako još više pogoršali njeno medicinsko stanje. Odšteta koju traži zasad je nepoznata.

Pročitajte više