Zovite ga Caitlyn: Ovako Bruce Jenner izgleda kao žena

Foto: Vanity Fair

BRUCE JENNER napokon je osvanuo u ženskom izdanju na naslovnici Vanity Faira, a odsad ga slobodno možemo zvati - Caitlyn.

Naime, legendarna fotografkinja Annie Liebovitz odradila je snimanje editorijala u domu Caitlyn Jenner u Malibuu, a Buzz Bissinger intervjuirao je Jennera koji otkrio sve o svojoj medijski popraćenoj transformaciji.

"Kada bih lagao na samrti, tajio što jesam i ništa ne napravio da to promijenim, upropastio bih cijeli svoj život", rekao je Jenner.

Bruce je odmah promijenio i ime na Twitteru te napisao: "Sretna sam što nakon toliko duge borbe živim kao prava ja. Zaželite dobrodošlicu Caitlyn. Ne mogu dočekati da upoznate nju/mene". 

Valja spomenuti i kako reakcije na internetu (zasad) nisu bile brutalne kao što bismo očekivali. Upravo suprotno. Nakon što je fotografija objavljena, mnogi su je podijelili, čestitali Caitlyn, nazvali ovaj potez velikim korakom za LGBT zajednicu i pohvalili je zbog hrabrosti.

Sestre Kardashian također su podržale Jennera, a Kim je napisala: "Prelijepo. Budi sretna, budi ponosna, živi život onako kako želiš".  

Iako nije želio više skrivati svoju tajnu, Bruce se nikada nije pojavio u javnosti u ženskoj odjeći i s ostalim tipično ženskim rekvizitima.

U nedavnom intervjuu za Access Hollywood, Kim Kardashian otkrila je kako je svog očuha imala priliku vidjeti u tom izdanju i kako "izgleda savršeno". 

Pročitajte više