Zvijezde pjevaju: Iz showa ispali Miran Kurspahić i Renata Sabljak

Foto: Press

MIRAN KURSPAHIĆ i Renata Sabljak večeras su ispali iz show "Zvijezde pjevaju".  "Sve je to igra", rekla je Renata i oboje su zaključili kako je ovo za njih bilo lijepo iskustvo.

U večerašnjoj emisiji pjevao se rock i mjuzikl.

Par koji je ispao otvorio je ovu emisiju s pjesmom "Uvijek kad ostanem sam".  "Dobre su vam ove transformacije, glumački alati su tu, međutim od glumaca ne dobivamo uvijek ovako vjernu transformaciju", komentirala je Martina nastup Mirana i Renate, i rekla im da pripaze na izbor pjesama ako žele osvojiti glasačko tijelo. Njezino predviđanje kako bi zbog pjesama mogli imati problema s glasovima obistinilo se.

Petra Dugandžić i Ervin Baučić pjevali su pjesmu "Falling Slowly" iz mjuzikla "Once".
"Teška je ovo pjesma, ali relativno dobro ste se snašli unutar toga", rekao je Zrinko i komentirao kako je ova pjesma previše depresivna za njih. "Prekrasan mi je raspon dvoglasa", pohvalila ih je Zdenka. "Za emociju bi vam dala čistu desetku. Dočekala sam da se Petra stavi u kontekst glumice koja pjeva", rekla je Martina i napomenula kako se ježila tijekom njihove izvedbe zbog čega im oprašta i neke "nespretnosti".

Mirko Fodor i Danijela Martinović odabrali su pjesmu "A Rockin' Good Way (to Mess Around and Fall in Love)". Zdenka je pohvalila odabir pjesme. "Unijeli ste malo jazza u svoju interpretaciju", komentirala je i rekla da ju Danijela podsjeća na slatku malu Dolly Parton. "Jako dobro birate pjesme, pametno, za glasačko tijelo. Čekam da vidim Mirka Fodora kao suzdržanog samozatajnog frajera", rekla je Martina.

Ana Rucner i Vlado Kalember pjevali su pjesmu "Let The Sunshine In" iz mjuzikla "Hair".
"Vrlo dobra energija", pohvalila je Martina Anu i rekla da pripazi na dubine. "Konačno se otvara ta gornja laga", rekao je Zrinko i zamolio Vladu da se sljedeću put malo iskašlje prije nego zapjeva.

Maja Vučić i Ivica Pucar izveli su pjesmu "Pretty Woman".
"Treba biti lukaviji kada se sjeda na visoke tonove", upozorio ih je Zrinko i rekao da su bili dobri i ugodni. "Falilo vam je još dva dana da vam pjesma sjedne", rekla je Martina.

Tina Katanić i Marko Tolja odabrali su pjesmu "Mamma Mia". "Bilo je puno nečistih tonova koje vam opraštam zbog veselja", rekla je Zdenka. "Početak mi je bio lijep.  Povremeno je fino rezoniralo, falilo je sigurnosti. Zasmetalo me to što je scenski falilo vaše kompatibilnosti u energiji, ritmu i interpretaciji", komentirala je Martina.


Robert Kurbaša i Emilija Kokić zatvorili su emisiju izvedbom pjesme "Let me be your (Teddy Bear)". "Uspjeli ste se prilično intonativno počistiti u kratkog vremenu", pohvalila ih je Martina i rekla da su odlično odabrali pjesmu. Zrinko i Zdenka isto su pohvalili Robertov napredak.


Ana & Vlado: 28
Petra & Ervin: 26
Mirko & Danijela: 26
Miran & Renata: 25
Robert & Emilija: 24
Ivica & Maja: 23
Tina & Marko: 23
 

Pročitajte više