Aguero prevario djevojku s plesačicom, budući tast Maradona bijesan

AKO JE vjerovati plavokosoj argentinskoj plesačici Luisani Varacalli, nogometaš Sergio Aguero prevario je svoju zaručnicu, Gianninu Maradonu. "Spavala sam s Aguerom", izjavila je plavuša koja se navodno dva dana zaredom zabavljala s argentinskim reprezentativcem.

"Sergio je pomalo sramežljiv i vrlo jednostavan. Bio je usamljen pa sam ga htjela oraspoložiti"

Prije nekoliko tjedana, samo nekoliko sati nakon krštenja sina Benjamina, Sergio se s prijateljima zaputio u noćni klub, ali za razliku od njih, on se nije zabavljao samo uz alkohol već se ugodno smjestio u privatni separe gdje mu je društvo pravila 22-godišnja plesačica Luisana.



"Sergio je pomalo sramežljiv i vrlo jednostavan. Bio je usamljen pa sam ga htjela oraspoložiti", otkrila je nimalo sramežljiva plesačica koja se s nogometašem u klubu zabavljala do ranih jutarnjih sati nakon čega su se zaputili u Aguerovu kuću. "Našli smo se i sljedeći dan, ali nismo bili sami", rekla je Luisana.

Kako tvrde neki izvori bliski Aguerovoj obitelji, njegov budući tast Diego Maradona je bijesan zbog sramote koju je Sergio priuštio njegovoj kćeri. Podsjetimo, Aguero kojeg mnogi zovu Kun, zaručen je za mlađu kćer nogometne legende Maradone s kojom ima tromjesečnog sina.

A.M.
Foto: JLP, AFP

Pročitajte više