Ako se sjećate svih ovih stvari, žao nam je - ostarjeli ste

Foto: Twitter

DOK neki ljudi pokazuju vidljive znakove starenja poput pojavljivanja bora, na drugima se to ipak teže primjećuje, pa su korisnici Twittera počeli nabrajati neke od nevidljivih znakova pomoću kojih su zaključili da su i službeno stari, piše Daily Mail.

Tako je jedan muškarac priznao da je morao mobitelom uslikati jogurt i zumirati fotografiju kako bi pročitao datum isteka roka, a drugi se iznenadio kada je saznao da je brand njegovih omiljenih traperica započeo s proizvodnjom u godini koja je bliža Drugom svjetskom ratu nego danas.

Jedna komentatorica priznala je da je shvatila da je ostarjela kada je vidjela da ima jednako godina kao i njene simpatije iz tinejdžerskog doba.

"Ja sam shvatila da sam ostarjela kada mi je masažer postao najbolji prijatelj", dodala je druga komentatorica.

Netko je podijelio i fotografiju starog modela televizora, kojeg se danas sjećaju samo "starci". Druga osoba podijelila je fotografije ploča i kazeta i napisala: "Priznajte, kupili ste ih kad su prvi put pušteni u prodaju i još uvijek ih imate."

Komentator David podijelio je popis potrebnih medicinskih sredstava i tableta koje nosi sa sobom na putovanja te je otkrio da se popis drastično povećao u 30 godina, a komentatorica Rachel priznala je da je ostarjela jer sada većinu vremena želi biti sama kod kuće.

"Želim da  me svi puste na miru", napisala je.

Netko je naveo i da su stari oni koji prestanu kupovati tenisice u trendu i počnu kupovati obuću pritom gledajući isključivo na udobnost.

"Česta nesanica i poriv za pečenjem kolača od sira nedjeljom navečer. I naravno da me nakon toga koljena bole", napisao je jedan internetski korisnik.

Pročitajte više