Aleksandra Prijović iz Osijeka pozdravila gradonačelnika Zadra

Foto: Borna Jaksic/Sime Zelic

ALEKSANDRA Prijović se nakon prvog osječkog koncerta osvrnula na situaciju s njezinim zadarskim koncertom. Podsjetimo, Index je otkrio da Branko Dukić nije dopustio koncert srpske zvijezde u tom gradu, a onda se, izgleda, počeo predomišljati.

"Koliko sam vidjela, nema zabrane. Pozdravljam gradonačelnika Zadra i iako je rekao da ne sluša moju glazbu, pozivam ga na koncert. Ako se predomisli, dobrodošao je na koncert", rekla je Aleksandra novinarima nakon koncerta.

Podsjetimo, Index je doznao da je Dukić odbio organizatore koncerta srpske zvijezde, a od povjerljivog izvora iz Zadra saznali smo da je Dukić odbio organizatore koncerta i to opravdao tvrdnjom da "nema slobodnih termina" u dvorani Krešimir Ćosić.

"Živimo u slobodnom društvu gdje svatko sluša glazbu kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome", poručio je Dukić nakon toga.

Pročitajte više