Alen Macinić ljubavne jade liječio s BB Anom

BB Ana, koja se nedavno doselila u Zagreb gdje je, dobivši posao u butiku Sasch u zagrebačkoj Ilici, okrenula novu stranicu u životu, nedavno je, naime, posjetila Alenov kafić "Dvorana", u kojemu je - valjda u dobroj atmosferi - pao i prvi poljubac između dvoje BB-ovaca.

"Pa ako poljubim djevojku, ne znači da smo zajedno. Ne, Ana i ja nismo u vezi." - kazao je Alen u razgovoru za Index, otkrivši nam kako je njegova veza s javnosti nepoznatom djevojkom koju smo u Alenovom društvu vidjeli na jednoj od revija na posljednjem Wella Fashion Weeku (na fotografiji je Alen u društvu bivše djevojke (u sredini) i pjevačice Minee), bila u krizi te kako je on "napravio glupost".

"Već nekoliko tjedana moja je veza s bivšom djevojkom bila u krizi, Ana je došla u moj kafić jednu večer i eto, dogodilo se. S bivšom se djevojkom nisam pomirio, ali nisam ni u vezi s Anom." - demantirao je u razgovoru za Index Alen glasine da je u vezi s Anom Vrdoljak.

Ana je, s druge strane, preboljela svoju BB avanturu sa Zoranom Stuparom, koji  joj je u trećoj sezoni Big Brothera bio nešto kao i Marina Alenu u prvoj. Zoran i Ana sada su samo prijatelji i to, kako je nedavno kazala u razgovoru za Index, namjeravaju i ostati.

Foto i tekst:B.S.

Pročitajte više