Alfa 8C Competizione na ZG Auto Showu

U SKLOPU ovogodišnjeg ZG Auto Show-a tvrtka Autocommerce Hrvatska d.o.o, zastupnik koncerna Fiat, dovodi brojne novitete među kojima je glavna zvijezda prelijepa Alfa 8C Competizione. Talijanski koncern se već tradicionalno predstavlja u prostorima kineskog paviljona, i to na više od 1.000 četvornih metara izložbenog prostora.

Alfa Romeo donosi najveću senzaciju koja se zove 8C Competizione, prelijepi od 450 KS, koju na ovim prostorima još nismo imali prilike vidjeti, a tu su još i 159, 159 SW, GT, 147, Brera i Spider.

Fiatov štand će biti orijentiran prema najvećoj zvijezdi Fiatu 500, europskom i hrvatskom automobilu godine 2008, kojih će biti nekoliko na štandu u različitim verzijama. Na Fiatovom štandu mjesto će se naći za atraktivni Punto Abarth, kao i za posljednje novitete, Fiat Bravo, Fiat Linea, Fiat Sedici, te obnovljena Fiat Croma.

Lancia nudi svoje dvije zvijezde, Ypsilon u Momo design izvedbi, te monovolumensku Musu. No, mjesto glavne atrakcije zauzima Lancia Delta, što je ujedno njena svjetska vice-premijera.

Ferrari i Maserati donose modele 599 GTB i F430 kod Ferrari-ja, a kod Maseratija prekrasni GT i Quattroporte.

Od posebnosti ovogodišnjeg izlaganja na sajmu izdvajamo po prvi puta muške modele koje ćemo imati na Fiatovom štandu koji će biti „free-time“ design-a i nivoa uređenosti. Ostali štandovi će biti sportskog karaktera, posebice Alfa Romeo, uz nezaobilazne hostese. Cipele Alberto Guardiani, muške traperice Energie, ženske trraperice "Miss sixty“, haljine koje je kreirao Ivica Klarić, poznati hrvatski dizajner, samo su dio posebnosti koje ove godine nudi grupacija Fiat na ZG- Auto Showu.

Također, za vrijeme trajanja sajma, Fiat pokreće i novu komercijalnu akciju 500.000 kilometara i 5 godina jamstva, kao i specijalne uvjete za vozila sa lagera za isporuku odmah.

Više informacija o najvećem automobilskom događaju u regiji moći ćete naći na našim stranicama u okviru tradicionalnog tematskog prikaza.

Pročitajte više