Aljoša Asanović jedan od rijetkih "Vatrenih" koji se nije razveo: Starimo, starimo!



ALJOŠA ASANOVIĆ sinoć je u prvim redovima Cro A Portera dao podršku svojoj kćerki Anamariji. Mlada dizajnerica ponovno je napravila jako dobru kolekciju, a kao zaštitno lice odabrala Sanju Duggan. Svi za nju imaju samo riječi hvale, a Aljoša nije skrivao koliko je ponosan na svoju ljubimicu. "Nisam vidio kolekciju, ona govori da je to napravila super, i ništa, vidjet ćemo uskoro. Nisam u tome s njom, ona tu i tamo javi kako joj ide i meni je drago zbog toga", izjavio je Asanović.

Nedavno je njegova kćerka proglašena i najljepšom domaćom dizajnericom, a on to nije mogao komentirati jer je subjektivan budući da se radi o njegovoj kćerki. "Subjektivan sam, kćerka mi je, a u svakom slučaju to je lijepo čuti". Aljoša je jedan od rijetkih "Vatenih" čiji brak i stabilna obiteljska situacija traju do danas. Zanimalo nas je kako on komentira česte razvode svojih kolega i koja je tajna njegovog stabilnog braka. "Nezahvalno je o tome govoriti, to su privatna pitanja, to znaju najbolje dvoje ljudi. Teško je ulaziti u te razgovore, to znaju ljudi koji su u svoja četiri zida. Treba ih ostaviti, neka žive svoj život. Naša tajna stabilnog života je ta da jednostavno starimo, starimo", zaključio je Asanović.

Osim Aljoše, jako zadovoljna Anamarijom je i Sanja Duggan, koja je zaštitno lice nove kolekcije mlade Splićanke. "Super mi je raditi s Anamarijom, njezin rad sam vidjela prije i odmah mi se jako svidjela. Upoznale smo se preko zajedničkih prijatelja i odmah sam pristala raditi s njom nakon što me pitala hoću li joj biti zaštitno lice. Sviđa mi se njezin radi i estetika, divno je. Ne nedostaje mi manekenstvo, ne bih se vratila, ali ovako je bilo zabavno, postale smo i prijateljice, a volim podržavati i mlade dizajnere. Ona je jako draga i bilo mi je super raditi s njom", zaključila je Sanja.

Pročitajte više