AMAZFIT ZEEP E: Elitni sat koji pristaje svakome, sada je na 62% popusta

Screenshot: YouTube/Zepp E Recenzija

BRIGA za mentalno zdravlje pomaže u očuvanju cjelokupnog zdravlja, a savršen partner koji ti pomaže u tome je Amazfit Zepp E. Na hrvatskom tržištu dostupni su četvrtasti i okruglasti pametni satovi koji dolaze u crnoj ili plavoj boji.

Samo jednim pogledom na sat možeš pratiti razinu kisika u krvi, stresa, otkucaja srca, kvalitetu sna i pratiti sve faze spavanja. O ovoj karakteristici govori Stu koji testira hrabre tvrdnje proizvođača na svom YouTube kanalu. Stu je upitao korisnike o njihovim navikama spavanja i sam priznao da užasno spava.

Istaknuo je da mu je u samo kratkom periodu korištenja Amazfit Zeep E poboljšao kvalitetu sna jer je ujutro bio sretan kad je mogao pročitati kako je spavao, kako je disao i što je poremetilo njegov san. Ovu tvrdnju Stu je potvrdio na vlastitom primjeru.

Tijekom korištenja pametnog sata osoba može birati između 87 različitih sportova te ih uspoređivati s profesionalnim načinom vježbanja i prilagoditi ih željenom intenzitetu.

Zadovoljni korisnici oduševljeni su njegovim elegantnim dizajnom, lijepim zaslonom i solidnom autonomijom. Sat donosi čisto zakrivljeno 3D staklo bez okvira, a gladak i tanak izgled mu omogućuje 3D staklo i stražnja strana od nehrđajućeg čelika.

Amazfit Zeep E odgovara dizajnu i stilu osobe koja ga nosi pa se tako može prilagoditi lice sata između različitih dizajna. Prilagodi i remen sata i izaberi kožni, metalni ili silikonski u nekoliko boja. Sat se jednostavno i brzo prilagođava različitim prilikama i ne moraš birati situaciju u kojoj ćeš ga nositi. Zahvaljujući debljini od samo 9mm, sat ti neće smetati ni kada spavaš.

Stručnjak Toni Jerković je istaknuo prednost automatskog osvjetljavanja pa se tako sat prilagođava svakoj situaciji u kojoj ga nosite. Sve informacije iz aplikacija možeš jednostavno pratiti na svom mobilnom telefonu. Toniju se posebno sviđa što su aplikacije sinkronizirane pa se na mobitelu ne pojavljuju obavijesti koje su već pročitane na pametnom satu, što nije slučaj kod drugih pametnih satova. Ovaj pametni sat možeš upariti s bilo kojim Android pametnim telefonom.

Vratimo se na Stua s početka naše priče. Testirao je tvrdnju proizvođača da je pametni sat vodootporan, a fotografija pokazuje da je sat prošao i na tom testu. S tim se slaže i Toni koji je nosio sat prilikom tuširanja i nije imao nikakvih problema.

Amazfit Zeep dolazi iz Xiaomi ekosustava, a Božidar s portala www.racunalo.hr govori da još nije upoznao loš model iz tog okruženja, što daje Amazfitu Zeep oznaku kvalitetnog i odličnog uređaja koji se rado koristi.

Uživaj u kapacitetu baterije koja može trajati i do 7 dana sa svakodnevnim i do 15 dana s klasičnim korištenjem. Osim što te neće razočarati baterija, tako ćeš biti oduševljen i njegovom pristupačnom cijenom. Amazfit četvrtasti i okruglasti satovi dostupni su na sve.hr na popustu od 62% do 29.5.2022.

Pročitajte više