Ambicije u zraku: Dolores Lambaša "puca" na holivudsku karijeru

HRVATSKA glumica i zaručnica dubrovačkog "gospara", Frane Lasića, Dolores Lambaša, ove jeseni ima pune ruke posla, tako da će vjenčanje vatrenih ljubavnika ipak morati malo pričekati. Iako je par pokušao demantirati najave o navodnom vjenčanju iz kazališnih krugova procurile su informacije kako su Frane i mlađahna Dolores, poznata po sklonosti starijim muškarcima, samo korak do oltara.

Osim što će zaigrati jednu od glavnih uloga u novoj sapunici Romana Majetića, koja se snima pod imenom "Zakon ljubavi", Dolores igra igra ulogu u novom filmu Nikše Sviličića "Poštar" u kojoj joj je partner i Frane Lasić. Međutim, kazališnim krugovima kolaju informacije kako je Dolores dobila ulogu u filmu iz holivudske produkcije, te kako se vrlo ubrzo sprema put Sjedinjenih Američkih Država. Iako Dolores ove informacije ne želi komentirati, potvrditi, demantirati ili reći bilo što vezano uz najnoviji projekt na kojem je angažirana, navodno je viđena u jednom zagrebačkom restoranu kako u krugu prijatelja nazdravlja svojem novom glumačkom uspjehu.

Dolores će u Hollywood navodno pratiti i Frano, kojem promjena okoline neće teško pasti jer je već nekoliko puta živio van granica Hrvatske, a i u Hollywoodu je tijekom karijere ostvario bitna poznanstva i ne sumnjamo stekao nekoliko uglednih "veza" u svijetu filmske hiperprodukcije, jer kako Frane često običava reći: "Gdje ide Dolores, idem i ja".

V.V.
Foto: dubrovniknet.hr

Pročitajte više