Ana Rucner objavila novi spot, transformirala se u Romkinju i pjevala uz trubače

Foto: Press

ANA RUCNER i orkestar Elvisa Bajramovića, ovogodišnji pobjednik festivala trubača u Guči, objavili su spot za pjesmu Esma koja će se nalaziti na Aninom albumu Classic Balkan.

Pjesma je inspirirana nekadašnjom pjevačicom romske glazbe Esmom Redžepovom. Videospot prati Anu Rucner koja šeće beogradskim ulicama, a potom ulazi u obližnji kafić gdje se transformira u Romkinju.

"Bila mi je želja snimiti video u jednoj veseloj atmosferi uz pjesmu i ples te kroz njega pokazati koliko su Romi veseli i talentirani ljudi, a svojim utjelovljenjem Romkinje htjela sam iskazati poštovanje prema tim divnim ženama te dočarati koliko su posebne i lijepe u svojoj tradicionalnoj odjeći i izričaju.

Pjesma je usmjerena svim ženama, ali posebice Romkinjama te želim svim damama poručiti: 'Plešite svoj život'", istaknula je glazbenica.

Autor i aranžer pjesme Esma je Anin glazbeni producent Zlatko Timotić, s kojim je snimila svoj prvi autorski album Classic Balkan. Videospot potpisuje redatelj Double M, odnosno Matej Matijević. Za make-up Ane Rucner u spotu pobrinuo se Srđan Chris, a za frizuru Branko Bajić. Kostimografiju i styling potpisuje Milica Vekić, a kompletnu organizaciju snimanja predvodila je Tamara Galliano.

Pročitajte više