Ana Vilenica rasturila u ulozi Kurta Cobaina i odnijela pobjedu

Foto: NovaTV

ANA VILENICA pobjednica je ovotjedne epizode showa Tvoje lice zvuči poznato.

Oduševila je publiku i žiri izvevši Smells Like Teen Spirit kao Kurt Cobain iz Nirvane. "Kapa dolje, stolica dolje", komentirao je Petreković njezin nastup. "Ovo je jedna ziheraška pjesma koja mora donijeti pobjedu. Imala si taj njegov podrapan seksi glas, tu žestoku emociju. On ima toliku emocija koje vrište iz njega, to sam željela vidjeti i - vidjela sam. Bila si fantastična, bravo!", poručila joj je Nives, a s njom se složio i Kedžo.

10 tisuća kuna odlučila je donirati udruzi Mogu sve.

Ovotjednu epizodu otvorila je Katarina Baban, koja se transformirala u Jelenu Rozgu, otpjevavši čak dvije njezine pjesme. U studiju se pojavila i sama Jelena Rozga, koja je pohvalila Katarinin nastup. "Saša, žao mi je. Do sad si bio najbolja Rozga, ali Katarina je večeras rasturila", rekla je, a Saša se s njom složio. "Bitno je to da si stvarno rasturila. I taj vibrato, i taj stav, to je bilo sve. Bolja si bila od mene i tu je točka." Pohvalama su se priključili i ostali članovi žirija.

Matko Knešaurek bio je idući, a on je utjelovio Genea Kellyja te izveo klasik Singing in the rain. "Oduvijek sam vjerovao u tebe, zaista mi je drago da je tvoj glas došao u prvi plan", oduševljeno je rekao Petreković, a i ostali su imali samo hvale.

Maja Bajamić transformirala se u Carla Douglasa, a njezina izvedba pjesmu Kung Fu Fighting podijelila je žiri. "Ja sam se pripremala reći nešto loše, mislila sam da će biti katastrofa. Ovo su pjesme za tebe. Ti si uspjela od ove predosadne pjesme napraviti da ja nisam mogla prestati gledati", komentirala je Nives, kojoj se u pohvalama pridružio Mario. Kedžo, s druge strane, rekao je kako je nešto falilo u glasu, a Saša je dodao kako mu je Maja bila bolja u drugim ulogama.

Damir Poljičak otpjevao je Fantasy Mariah Carey, a Kedžo mu je rekao kako je bilo momenata kad je bio Mariah Scary. "Toliko zabavno i smiješno. Ovo je najbliže što je jedan muškarac mogao doći do Mariah Carey", dodao je Petreković.

Paola Valić Bekić utjelovila Daniela Popovića i izvela pjesmu Đeni nosi kečke. "Volio bih da ti gljiva dodijeli nešto što ćeš rasturiti. Vjerujem u tebe i mislim da si jako talentirana i da će ti to doći kad-tad", rekao joj je Kedžo.

 

Drele se našao u ulozi Ljupke Dimitrovske te otpjevao pjesmu Ta tvoja barka mala. "Sad sam siguran da je Drele miljenik publike, sve si nas jako, jako nasmijao. Imao si gorostasnu gracioznost. Možda najsmješniji nastup večeras", rekao je Kedžo. "Baš smo se nasmijali k'o telci. To je bilo kak' je trebalo i biti", dodao je Saša.

Amel Ćurić zatvorio je dio showa s nastupima, a transformirao se u Madonnu te izveo pjesmu Holiday. "Iskreno sam mislila da ćeš bit katastrofa. Ti si plesao, skakao i pjevao. Super, iznenadio si me, nisam ovo očekivala od tebe", rekla je Nives. "Mislio sam da će više bit Maradona nego Madonna. Baš si nas iznenadio sve na ugodan način", dodao je Saša.

Pročitajte više