Andrijani nije dugo trebalo da preboli "najveću ljubav" Tošu Proeskog

INTERVJUI koje je rukometašica punom parom davala nakon tragične smrti makedonske zvijezde upućivali su na to da je Andrijana shrvana tragedijom, ali u njenom se životu, prema pisanju makedonskog Sveta, pojavila nova muška osoba. Riječ je o izvjesnom Darku, 30-godišnjem muškarcu iz Skopja, a Andrijana ga je upoznala preko prijateljice, bivše makedonske missice Dragane Klopčevske. Da je riječ o novoj ljubavi, mediji su dobili potvrdu snimivši Andrijanu kako za novog odabranika svog srca bira - tange.

27-godišnja rukometašica navodno se s izvjesnim Darkom počela viđati prije mjesec dana, a svoju su ljubav uspješno skrivali sve dok makedonski Svet nije objavio informaciju o njihovoj vezi. S obzirom na Tošinu popularnost u Makedoniji i činjenicu da je donedavno punila naslovnice svojim žalovanjem, ne pojavljuju se zajedno u javnosti, a da su zajedno, do informacije u Svetu znala je tek nekolicina najbližih prijatelja.

Podsjetimo, Andrijana se medijski afirmirala nakon što je Toše Proeski poginuo u prometnoj nesreći, a njegovu menadžericu Ljiljanu Petrović optužila je za sabotažu njihove ljubavi. Također, pričala je o Tošinom nezadovoljstvu s menadžericom, a priča se ubrzo pretvorila u medijsko prepucavanje, jer je Ljiljana Petrović rukometašicu optužila kako se želi proslaviti na strašnom događaju.

"Nisam se miješala u njegov posao, ali ona se miješala u naš privatni život. Govorila mu je da nije ispeglan, da mu ne kuham dobro. (...) Rekao mi je tada da je postala nepodnošljiva", rekla je Andrijana hrvatskim medijima.

"Jako smo željeli djecu, ali zbog njegove karijere u ovom trenutku to nije bilo moguće", otkrila je i dodala kako joj je pokojni pjevač kupio psa, a samo nekoliko dana prije tragedije navodno joj je rekao: "Još godinu dana i hoću da mi rodiš dijete". Sigurni smo da na novo medijsko očitovanje Andrijane Budimir, u kojem će pojasniti okolnosti njezine nove ljubavi, nećemo trebati dugo čekati.

M.A.
Foto: Extra, Index

Pročitajte više