Angelina Jolie preotela Francuza Kylie Minogue

TABLOID "Sun" i od nedužnih fotografija zna napraviti trač priču, a sada se uhvatio seksi Amerikanke i francuskog glumca koji je inače u vezi s australskom pjevačicom.

Angelina i Olivier Martinez zajedno snimaju film u Montrealu i dok neki tvrde da su dobri prijatelj "Sun" sumnja u njihovu ljubavnu vezu.

Paparazzi su ih uhvatili u pravoj obiteljskoj idili na jednoj baseball utakmici gdje uz njenog posvojenog sina Madoxa zaista izgledaju kao sretna porodica. Engleski tabloid tvrdi da njih dvoje sami izlaze na večere, a Olivier je navodno posjećuje u njenom iznajmljenom stanu.

Stvar postaje napetija nakon Angelinine nedavne izjave da se već duže vremena nije seksala,a Francuz iz filma "Nevjera" poznat je kao veliki zavodnik.

Kada je Kylie saznala za ta šaputanja brzo se uputila prema Kanadi, a uslikana je na londonskom aerodromu "ljuta kao ris".

"Sun" iz svojih tajanstvenih izvora otkriva kako bi 35-godišnja pjevačica napokon željela brak i djecu, ali dvije godine starijem Francuzu nimalo se ne žuri pred oltar.

Pročitajte više