Anica Kovač se s djecom seli iz Monaka u Zagreb: "Robert odlazi na drugu lokaciju"

Screenshot: IN Magazin

ANICA KOVAČ s djecom se iz Monaka seli u Zagreb, nakon što je ondje živjela dvije godine, otkako je suprug Robert postao pomoćni trener bratu Niki u klubu AC Monaco.

Vijest o selidbi potvrdila je u intervjuu za IN Magazin.

"Robert se seli na drugu lokaciju, a ovaj put smo odlučili da se djeca i ja baziramo u Hrvatskoj i da će on doći što češće može i mi naravno njemu, iz jednog pustog razloga jer mi Marko sada ima 15 godina i više od dva metra pa mislim da se s njim trebamo lagano bazirati na košarku, s nogometa prelazimo na košarku", rekla je.

Teaser 6.7.

Ekskluzivno Anica Kovač napušta Monaco i seli se u Zagreb! Pogledajte zašto se rastužila! 😬 IN magazin gledajte nakon Vijesti u 17 sati na NOVA TV!

Objavljuje IN MAGAZIN u Srijeda, 6. srpnja 2022.

"U Njemačku ne želim"

"Kći Letizia treba studirati pa mislimo da još nije vrijeme da žive sami, tako da ćemo vidjeti kako će muž izdržati sam. Uglavnom, želim da su mi dobra djeca, da su dobri ljudi, što je najvažnije", dodala je.

"Nakon Frankfurta, Bayerna i Monaka, bez obzira na to što nam je u Monaku bilo lijepo, pogotovo u koroni, jako je siguran grad, dobar je bio, nije baš za djecu toliko, ali evo vrijeme je da se vratimo kući. Ja u Njemačku jednostavno ne želim, bez obzira na to što sam u njoj rođena, volim svoje. Konačna destinacija bit će Zagreb", objasnila je.

Prisjetila se i pokojnog oca, kojemu je posvetila tetovažu otkucaja srca na ruci.

"To je zadnji otkucaj mog tate koji je umro prije osam mjeseci. To čuvam, to mi je kći uslikala i to držim", priznala je kroz suze.

Pročitajte više