Anne Hathaway se zaljubljeno ljubakala sa sadašnjim dok je pismima iz zatvora maltretira bivši

ANNE HATHAWAY posljednjih dana stiže pošta iz zatvora odakle joj piše njezin bivši zaručnik Raffaello Follieri u nadi da će ga glumica čekati da odsluži kaznu pa da opet mogu biti zajedno.

Talijanski je biznismen u prosincu 2008. osuđen na četiri i pol godine robije nakon što je priznao krivnju za pranje novca, urotu i razne prevare. Šest mjeseci ranije ostavila ga je američka glumica Anne Hathaway s kojom je do tada bio u ljubavnoj vezi.

Glumica je trenutno u vezi s kolegom Adamom Shulmanom, ali je siroti Talijan nikako ne može preboljeti pa joj u posljednje vrijeme šalje pisma u kojima je moli da mu da još jednu šansu nakon što izađe iz zatvora.

Da je Anne njega definitivno preboljela svjedoče i fotografije snimljene na jednoj benzinskoj postaji u Santa Monici na kojima zaljubljena glumica plazi i ljubaka svog dečka, Adama Shulmana.

"Anne se boji kako bi sve što mu napiše Raffaello mogao krivo shvatiti i protumačiti kao novu priliku. Pisma ne muče samo nju, nego stvaraju pritisak i njezinoj novoj vezi", rekao je glumičin prijatelj za britanski Sunday Express.

Pročitajte više