Anonimna žena opisala susret sa Severinom: "Ljuljala si dijete, uplašena..."

Foto/Screenshot: Marko Lukunić/Pixsell/Instagram

Ne stišavaju se reakcije na odluku Vrhovnog suda da skrbništvo nad Severininim sinom Aleksandrom da njegovom ocu Milanu Popoviću, a nakon što su pjevačicu podržale brojne zvijezde, javila joj se i jedna anonimna žena iz Srbije koja tvrdi da ju je jednom vidjela uživo s bivšim suprugom i djetetom. Severina je njezinu poruku podijelila na Instagram storyju.

"Jednom sam te vidjela uživo, u proljeće 2012. u hotelu Vila Breg u Vršcu, čiji je vlasnik tvoj bivši muž/partner. Na doručku si sjedila za 'gazdinim stolom' na tri, četiri metra od mene. Svih ovih godina, kad god te vidim na TV-u ili čujem neku tvoju pjesmu, sjetim se tvog tužnog i uplašenog lica. Ljuljala si dijete u kolicima dok je nervozni monstrum nešto pikao na laptopu, pravio tikove i mlatio nogama.

Neka ti bog da hrabrosti da sve ovo izneseš i podneseš. Iako ima još šest godina do njegovog punoljetstva (a to znači potpuna sloboda njegovog izbora), pretpostavljam da i u hrvatskom obiteljskom pravu djeca tinejdžeri mogu odlučiti kod kojeg će roditelja živjeti. Kod nas je to s 15 godina...", piše u poruci.

Pročitajte više