"Ante se hvalio kako mu Simona daje da se počasti drugim ženama"

ČINI se da Simona Gotovac, ovoljetna tabloidna "alfa i omega", voli sjediti na dvije stolice - dok medijima priča o pomirenju sa suprugom Antom, njezina majka govori o razvodu i pomoći koju joj pruža. Tamara Trpkov, koja s novim suprugom živi u malom slovenskom mjestu Čatež na Savi, očito nije obaviještena o raspletu događaja, pa je tjedniku Arena ispričala neke od detalja iz braka koji toliko zanima hrvatsku javnost. "Mislim da ju on ucjenjuje s nečim, ali kažem: što god bilo, mi stojimo iza Simone. Mora se, zbog svoje kćeri a i sebe, izvući iz tog pakla", kaže Tamara Trpkov i dodaje kako je Simoni i Gabrijeli(ci) platila ljetovanje - u koje se prije nekoliko dana priključio i Simonin omraženi suprug Ante.

"Simona nama nije pričala o tome što sve prolazi s Antom. No, on se hvalio kako je snimao sve žene s kojima je bio, možda je snimao i nju. Ne znamo zaista s čim ju drži, ali nešto ne štima, a Simona još nije otvorila srce do kraja. Tko zna da li i te žene koje su bile s njim znaju da ih je snimao. Hvalio se mom suprugu Mitji, Simoninom poočimu, kako mu Simona dozvoljava da se počasti drugim ženama pokraj nje. Bili smo šokirani", kaže Simonina majka, koja je s Antom Gotovcem donedavno imala dobar odnos, ali je, kaže, uvijek uočavala da s njim nešto nije u redu.

"Bio je nemiran, vječito šmrcajući, s nekim tipovima"

"Izblamirao nas je gdje je stigao svojim ponašanjem. Ljudi su komentirali da takvo nešto još nisu vidjeli. Kada bi došao kod nas u kuću na ručak, rekao bi da je gladan i ako tog trenutka jelo nije bilo posluženo, nastala bi nervoza. Bio je nemiran, vječito šmrcajući, s nekim tipovima. Najeo bi se i legao u ljuljačku da odspava malo", priča Tamara Trpkov, koja je Simoni pružala podršku u namjeri da se razvede.

"Simona je prije cirkusa na Srebrnjaku znala pobjeći k nama u Sloveniju. Sustavno ju je psihički maltretirao, govorio joj kako će, ako ga opet ostavi, ubiti nju i sebe, kako će oteti Gabrijelu", otkriva majka poznate manekenke koja je u nekoliko navrata intervenirala u domu Gotovčevih. O popularnom Anti Gotovcu otkrila je još jedan bitan detalj - kad je kao Simonin dečko došao u njihovu obitelj, u zagrebu je bio poznat pod nadimkom "Frizura".

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više