Atraktivna Anamarija pomela žiri i postala nova Miss Dubrovnika

"NI SAMA ne znam što mogu očekivati... Sve me ovo potpuno zateklo", rekla je nakon osvajanja lente najljepše Dubrovčanke 19-godišnja Anamarija Dražić, koju su sinoć u hotelu Libertas Rixos bodrili prijatelji i članovi obitelji. Da u životu želi biti intelektualka, a ne missica, pokazuje i njezin "bogati akademski portfolio" - studira menadžment u Dubrovniku i politologiju u Zagrebu, a lentu koju je sinoć osvojila ima priliku proslaviti u velikom stilu, i to dvaput - osvojila je krstarenje i sedomodnevni put u Tursku.

Prvom pratiljom na Izboru za Miss Dubrovnika proglašena je Matea Bogoje, a lenta druge pratilje pripala je Antoniji Ivanković. Miss fotogeničnosti postala je Kristina Krmek, a sve će tri nagrađene ljepotice, osim pobjednice koja 6. srpnja izravno ide na Izbor za Miss Hrvatske, prije nacionalnog izbora morati proči još jedan casting.

Dvanaest djevojaka, koliko ih se prijavilo na izbor, prodefiliralo je ispred ocjenjivačkog žirija u kojem su, među ostalima, sjedali zlatni reprezentativac Miho Bošković, gladijator Maro Perak, Ribafish i glasnogovornica dubrovačke gradonačelnice Antonela Đurđević. U glazbenom dijelu programa kojeg je vodila Darija Mikulandra nastupile su zlatne juniorke iz plesnog studija Step and jazz, Đelo Jusić, grupa DaRiva te nove pjevačke nade Tamara i Sabina.

D.K., I.V.
Foto: Dubrovački vjesnik

Pročitajte više