Audi partner nogometnog kluba Real Madrid

AUDI i nogometni klub Real Madrid su potpisali sporazum o partnerstvu zahvaljujući kojemu će Audi u slijedeće tri sezone biti ekskluzivni automobilski partner "kraljevskog kluba".

Sporazum su u Audi Forum-u u Madridu potpisali predsjednik nogometnog kluba Real Madrid C.F.  Florentino Pérez i dr. Martin Winterkorn, predsjednik Uprave Audi AG-a.

"Audi i Real Madrid: idealno partnerstvo jednakih strana, koje se obje mogu pohvaliti 100-godišnjom uspješnom povijesti, ali i koje svaka u svom području teže još većim uspjesima u budućnosti", izjavio je dr. Winterkorn. "Naše partnerstvo s nogometnim klubom kao što je Real Madrid pozitivno će utjecati na marku Audi ne samo u Španjolskoj, nego i u ostalim zemljama širom svijeta, koje oduševljeno prate nogometna zbivanja."

Audi će odmah preko svog španjolskog uvoznika momčadi i menadžmentu Real Madrida staviti na raspolaganje 30 vozila. Potpisan sporazum omogućava Audiju marketinške aktivnosti unutar stadiona Barnabé, kao i objavu novog partnerstva upotrebom fotografija cijele momčadi Real Madrida.

"Ovaj savez je daljnji primjer naše strategije suradnje s vodećim međunarodnim poduzećima", rekao je Florentino Pérez. "Marka Audi je širom svijeta poznata po svojoj eleganciji i sportskim obilježjima, te je stoga idealan partner Real Madrida".

"Partnerstvo između Audija, koji je u Španjolskoj vodeća premium automobilska marka, i španjolskog nogometnog prvaka Real Madrida pokazuje koliko nam je bitan uspjeh Audija u ovoj zemlji", izjavio je Jesús Gasanz. "Radujemo se što smo postali automobilski partner Real Madrida, kojemu ćemo na raspolaganje staviti neke od najatraktivnijih luksuznih vozila na tržištu".

Pročitajte više