Autori Lokasove emisije pokreću show na Novoj TV

PRODUCENTSKA kuća "Drugi plan", poznatija po autorstvu emisije "Večeras s Joškom Lokasom", trenutno priprema glazbeni show koji će se emitirati na Novoj TV, a kao voditelj showa spominje se "jedna velika zvijezda".

U razgovoru s jednom od suvlasnika "Drugog plana", Nebojšom Tarabom, doznali smo da će show imati natjecateljski karakter, ali bi ipak trebao biti različit od "Hrvatskog idola" i sličnih natjecanja. Cijeli projekt još uvijek je u povojima, a prva audicija za potencijalne pjevače zakazana je za 10. prosinca u Zagrebu.

Show će, prema Tarabinim riječima, voditi jedna velika medijska zvijezda, čije ime će biti poznato tek 20. prosinca. Cijela ideja showa bazira se na glazbi i zabavi, a odabir pobjednika neće ovisiti o telefonskom glasanju, nego o publici u studiju, kao i gostima dotične emisije.

Prijaviti se mogu svi oni koji misle da dobro pjevaju a imaju između 16 i 66 godina, a od tajanstvenog Tarabe uspjeli smo još samo doznati da će show ići u dva ciklusa, što implicira i dva konačna pobjednika, a kao glavne nagrade ne spominju se diskografski ugovori ili voditeljska mjesta, nego automobili.

Pročitajte više