"Baš si jadna": Jedna od najljepših žena svijeta ovim je potezom uvrijedila Ukrajinke

Foto: Instagram

MEGAN FOX odgovorila je na kritike nakon što je svojim izgledom na slavlju u Las Vegasu zabrinula fanove. Glumica je objavila fotke na kojima pozira sa svojim zaručnikom Machine Gun Kellyjem, Taylor Swift i njezinim dečkom Travisom Kelcejem, koji je slavio pobjedu svoje momčadi na Super Bowlu, a u opisu se osvrnula na svoj izgled. 

"O, moj Bože, pogledajte koliko drugačije NE izgledam. Ispostavilo se da je to bila samo mračna slika s mobitela na kojoj izgledam kao ukrajinska lutka na napuhavanje. No, u stvarnosti izgledam kao jedna od onih super skupih realističnih silikonskih lutaka za seks koje se mogu nabaviti samo u Japanu", napisala je. 

Pratitelji su je u komentarima zasuli kritikama, a javile su se i njezine pratiteljice iz Ukrajine koje je uvrijedila objava. 

"Kakvo razočaranje" 

"U stvarnosti izgledaš kao 40-godišnjakinja i nemaš nikakve veze s lijepim djevojkama iz Ukrajine", "Kakvo razočaranje", "Jako je bezobrazno od tebe što tako govoriš o Ukrajinkama, baš si se pokazala", "Baš si jadna", "Princezo, što ti se dogodilo?" i "Pretpostavljam da je ksenofobija prema istočnoj Europi još uvijek prisutna u Hollywoodu", samo su neki od brojnih komentara. 

Pročitajte više