BB Marijana o Nemešu: Ja sam spremna i čekam, borit ću se do kraja, ne vjerujem da je to kraj



NEKOLIKO tjedana od prekida Marijane i Nemeša, koji su svoju ljubavnu priču započeli i završili u kući Velikog Brata, Marijana se i dalje nada da postoji šansa za pomirenjem. Iz tog razloga pristala je sudjelovati u novoj emisiji srpske TV Pink pod nazivom "Sve za ljubav". U prvom dijelu vratila se u kuću u kojoj je sve počelo te tijekom intervjua ispričala kakve osjećaje i dalje u sebi nosi prema Nemešu, što bi učinila da ga vidi te da li razmišlja o tome da ga nazove.

Marijana o suprugu: Nije to bila neka velika ljubav


Na pitanje o tome je li mislila da bi njen brak mogao završiti kobno i prije ulaska u kuću, kaže kako nije mislila. Očekivala je da će se zabaviti, ali ne i da će upoznati ljubav svog života. Ipak, o bivšem suprugu nema ništa ružnog za reći već samo priznaje: "Neki konkretni problemi u našem braku nisu se osjetili, ja o njemu ni prije, a ni sada ne mogu reći niti jednu ružnu riječ. Kad sam se udala ja sam vjerovala da će to trajati, htjela sam mir, ali iskreno, nije to bila neka velika ljubav već sam se samo htjela skrasiti. Ja sam poslije Nemeša tek shvatila da to nije to u vezi mog braka i poslije ovih emocija koje sam osjetila prema njemu, u prvih 27 godina svog života".



"Kod njega me privuklo sve u kompletu"


Na pitanje kako se zaljubila u Nemeša, priča: "Ja sam bila tako dezorijentirana, a on je bio sav čvrst i svoj. Nismo uspostavili komunikaciju na prvu, ali odmah sam osjetila nešto prema njemu. Nisam planirala promijeniti svoj život, a to je bilo neko osvježenje. Kod njega me privuklo sve u kompletu, prvi put sam se osjećala potpuno pored nekoga. Da smo se sreli van Big Brothera mislim da bi postojala ista kemija, ovo nam je sigurno to sve olakšalo jer smo se u kratko vremena uspjeli zbližiti i upoznati, a sad kad sam vani vidim da su osjećaju još tu, da nije ništa umjetno i nametnuto".

Marijana je kroz suze još jedanput ispričala kako se osjećala nakon neočekivanog Nemeševog ostavljanja u samom finalu Velikog Brata: "Raspala sam se u tom trenutku, nisam mogla vjerovati. Raspad sistema, više ništa nije bilo bitno".



"Nije mi zbog načina prekida postao manji muškarac u očima"


Na upit da li joj je teže pao razvod ili prekid s Nemešom, Marijana tvrdi: "Prekid. To sigurno nije način da nekog ostaviš, ne gledati me u oči i tako mi reći. Nije mi zbog toga manji muškarac u očima. Ali totalno drugačiji scenarij sam očekivala, izaći ćemo, on će biti tu i idemo dalje. Kad sam došla doma i kad sam shvatila pod kakvim pritiskom je bio te je razgovarao s ljudima vani i da ga je to toliko pogodilo da više nije mogao izdržati. Radi se videu s Bojanom. Tada su me mučile misli da me se otac odrekao, što mi je s djetetom, a ona je samo sudila o tome. Mislim da ga je najviše od svega povrijedilo što sam ja njoj rekla da je planirano da ja budem s njim, ali nije! Htjela sam pobjeći od svega i od stvarnosti, nestati i tada sam joj rekla te gluposti".



"Ja sam spremna i čekam i borit ću se do kraja, ne vjerujem da je to kraj"

Priznaje i kako ima njegov broj te svakog trenutka razmišlja o tome bi li ga nazvala. "Imam njegov broj, ne znam je li pravi. Svake sekunde razmišljam o tome da li da ga okrenem, ali želim mu dati vremena. Mogao me sačekati da razgovaramo u četiri oka i da mi sve kaže. Ne znam što je htio postići time, ali mogu zamisliti kako se osjećao. Sve što se događalo oko njega i neprihvaćanje njegove obitelji. Ja sam spremna i čekam i borit ću se do kraja, ne vjerujem da je to kraj. Možda i je, ali želim čuti to od njega. Želim da razgovaramo i da mi da priliku da objasnim. Mislim da je povrijeđen. Ja se nadam da je to sve maska", kaže Marijana.

Na pitanje kako bi reagirala da ga sada vidi i što bi mu rekla, odgovara: "Pala bih u nesvijest da ga vidim. Rekla bih mu da ga volim".

Pročitajte više