Bella Hadid tvrdi da nije imala nijednu plastičnu operaciju, ali ove fotke govore drugačije

Instagram

BELLA Hadid jedna je od najplaćenijih manekenki na svijetu i po mnogima jedna od najljepših žena današnjice. Ona i njezina sestra Gigi su prave ikone mode i ljepote, a svojim izgledom zaradile su milijune dolara prije 25. godine. Bella Hadid često naglašava da nikada nije imala plastičnu operaciju i to zato što se boji da bi nešto moglo poći po zlu i unakaziti joj lice.

Ipak, pojavila se hejterska stranica na Instagramu koja demantira Belline tvrdnje. Na fotkama kojih su se dokopali administratori stranice Bella izgleda neprepoznatljivo. Na fotkama iz puberteta ima poptuno drugačiji nos, obraze i usne.

Njezini hejteri tvrde da je Bella imala nekoliko operacija u posljednjih deset godina od kojih je najočitija operacija nosa. Pišu da je ugradila filere u obraze i usne i da je čak operirala i bradu.

Budući da su fotke završile u svim svjetskim medijima, oglasila se i Bella koja i dalje tvrdi da nikad nije posjetila plastičnog kirurga i ponudila se da ode na rendgen kako bi dokazala da nema filere u licu.

Pročitajte više