Bernardić o Severini: Ima pravde za dobre ljude

Foto: Neva Zganec/Matija Habljak/PIXSELL

DAVOR Bernardić izrazio je podršku Severini nakon što joj je sud vratio sina.

"Hvala Bogu! Ima pravde za dobre ljude, i to baš na Aleksandrov rođendan", napisao je Bernardić na Instagramu.

>> Sud Severini vratio sina

Podsjećamo, Severina Vučković i Milan Popović ponovo dijele skrbništvo nad sinom. Županijski sud u Splitu ponovio je svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka dužni "roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno". Dijete će 14 dana živjeti s majkom pa 14 dana s ocem.

Bernardić prije mjesec dana u saboru govorio o Severininom slučaju

Bernardić je u siječnju, nakon odluke Vrhovnog suda kojom je poništena presuda Županijskog suda u Splitu te je vraćeno skrbništvo Milanu Popoviću, u saboru govorio o Severininom slučaju.

"Odluka Vrhovnog suda da se dijete vraća ocu pokazuje svu pravosudnu kaljužu. Kakvo je to pravosuđe koje je uopće u prvom postupku donijelo presudu da se dijete dodjeljuje ocu, bez da majka sudjeluje u skrbništvu i odgoju? To nije normalno. I to pokazuje da ama baš nitko nije zaštićen od nepravde ako s druge strane stoji velika količina novca ili političkog utjecaja.

I pokazuje još nešto... Koliko god se busali o prsa da su i naša zemlja i naše institucije nezavisne, očito nismo svoj na svome. Svatko izvana s vrećom novca može utjecati na procese i odluke u Hrvatskoj", rekao je Bernardić.

"Puna podrška Severini", napisao je na Instagramu.

 

Pročitajte više