Big Brother dobio nove stanare – Vlatku i Željka

NAKON što su Ozren i Krešo neočekivano napustili Big Brother kuću, u petak se ostalim ukućanima pridružilo dvoje novih natjecatelja – Vlatka Kraljić i Željko Mađarić.

Iako se očekivalo da će dva mladića zamijeniti dva nova muška natjecatelja, producenti su odlučili da novi ukućani budu jedna djevojka i jedan mladić.

"Za njih vrijede ista pravila kao i za ostale i imaju jednaku mogućnost pobijediti i osvojiti milijun kuna. No, koliko god da se čini da su oni u prednosti na dosadašnje kandidate, s obzirom na to da su upućeni u događaje u vanjskom svijetu i dosadašnja zbivanja i odnos snaga u kući, to nije tako." – izjavio za Jutarnji list glasnogovornik Big Brothera Kristijan Gržetić.

Novi ukućan Željko Mađarić ima 29 godina, rođen je u Tuzli, te studira na Katoličko bogoslovnom fakultetu u Zagrebu. Iako tvrdi da mu je Biblija najvažnija stvar u životu, od sudjelovanja u Big Brotheru očekuje medijsku slavu.

Mađarić se boji da ga ukućani neće prihvatiti zbog specifičnog smisla za humor, ali je ipak uvjeren u uspjeh zbog svoje otvorenosti i komunikativnosti.

Druga pridošlica u Big Brother zove se Vlatka Kraljić, ima 24 godine, a prije četiri mjeseca diplomirala na Fakultetu za turistički i hotelski managment u Opatiji. Kao svoje najveće vrline ističe spontanost i iskrenost, a od Big Brothera očekuje dobru zabavu.

Pročitajte više