Big Brother: Elizabeta uvjerena da je Rina zarazila Ivanovu "mrkvicu"

NAKON što je Ivan M., poznatiji kao Mrkvica, iz nepoznatih razloga otišao iz Kuće u bolnicu, maštovitim stanarima su svakakve ideje padale na pamet. Elizabeta je očito imala najviše inspiracije, a definitivno je zazvučala  najuvjerljivije. Ispričala je stanarima kako je Mrkvica dobio osip koji bi mogao biti jedan od simptoma spolne bolesti. Kada su to čuli, stanari su se jako razveselili što imaju materijala za sprdanje Rine. Ona je pak prvi puta na provokacije ostala bez komentara. "Rina, ti ne možeš pušiti s nama, sigurno imaš herpes", rekao je Rini Marko, njezina desna ruka. Kad se napokon Mrkva vratio u Kuću, na žalost stanara rekao je da nema spolnu bolest, nego samo prijelom palca.

"Sve ima, i u džepu i u glavi, lijep je, zgodan, ima stila, pravi metroseksualac. Gdje mi je bila pamet?!"

Fatalna Riječanka Rina danas je u razgovoru s Valerijom i Sabinom razvezala jezik te dala naslutiti kako pati za novcem i bogatim muškarcima. Naime, prije tri godine bila je u vezi sa "savršenim muškarcem", ali problem je vjerojatno bio taj što je on bio student i nije tada bilo naznaka da će se naglo obogatiti. "On je savršen, kako je bio savršen, ma gdje mi je pamet bila? Sve ima, i u džepu i u glavi, lijep je, zgodan je, ima stila, pravi metroseksualac", rekla je Rina. Nedugo nakon njihova prekida misteriozni Talijan se oženio, postao tata i odselio u Pariz. "On nju ne jebe ni pet posto, hajde molim te, ne bi je ženio da nije bila trudna, a to joj je i rekao", komentirala je Rina njegovu suprugu.


Osim već svima poznatih parova, Monike i Marka te Rine i Ivana M., Kuća ima još jedan par. 25-godišnji Osječanin Saša ovih dana je izašao iz sjene najglasnijih stanara te skrenuo pozornost na sebe perverznim igricama, zagrljajima i poljupcima s Lucijom. Nakon razuzdanog tuluma, igrica u bazenu, lizanja šlaga, čini se kako više nije potreban alkohol kako bi zbližilo ovo dvoje slobodnih golupčića. Jutros su se, trijezni, brčkali u bazenu i tračali druge stanare. Lucija je nedavno postala slobodna cura, nakon što ju je njezin dragi ostavio preko medija, a iako ona to ne zna, vjerojatno je nije ni briga previše jer su njezina maženja sa Sašom postala redovita.

A.M.
Foto: RTL

Pročitajte više